luni, 23 noiembrie 2009

SAPUN INIMIOARA CIOCOLATA CU VANILIE SI SCORTIOARA



ARBORELE DE CACAO - un miracol al naturii
Feriti de boli grave, indienii unui trib din Panama sunt printre cei mai fericiti pamantenideoarece un nutrient din cacao, numit epicatechina, pare sa scada riscul unor boli cumplite, cum ar fi cancerul, bolile de inima, diabetul. Populatia Kuna, care traieste in Panama si bea pana la 40 de cesti de cacao pe saptamana, nu sufera de boli de inima, cancere, diabet si nu face congestii cerebrale decat in proportie de sub 10%.Indienii Kuna traiesc de asemenea mai mult decat alti locuitori din Panama .
Semintele de cacao contin teobromină, cofeină şi salsolinol. Teobromina este un stimulent moderat dar de durată al sistemului nervos central, cofeina care este un stimulant mai puternic dar se găseşte într-o cantitate mai redusă. Acţiunea al solinolului nu este încă clarificată. Cert este că oamenii de ştiinţă apreciază efectul pozitiv antioxidant al substanţei.
Sapunul inimioara ciocolata cu vanilie si scortioara contine : ulei cocos, ulei strugure, unt cacao, extract cacao, ulei esential vanilie, ulei esential scortisoara.
Un cadou frumos de sarbatori !
Va astepam sa-l testati!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu