luni, 23 noiembrie 2009

PAMANT VIU BINECUVANTAT DE DUMNEZEU - ARGILA

ARGILA supranumita PAMANT VIU BINECUVANTAT DE DUMNEZEU are in compozitie minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier, potasiu etc.), fapt care ii permite sa curete toxinele din sange. Acest amestec de silicati si fragmente de cuart si mica, este un adevarat miracol pentru sanatate. Se pare ca silicatul de aluminiu ii confera proprietatile cicatrizante, iar alti produsi de care dispune ii explica proprietatile antitoxice. Completeaza necesarul de compusi anorganici, restabileste echilibrul acido-bazic, reglementeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor endocrine si combate hiperaciditatea.
Fie ca e folosita intern, fie ca doar ia contact exterior cu organismul, ea se localizeaza in final spre locul afectat, absoarbe ceea ce este nociv, apoi expulzeaza, de regula pe calea tubului digestiv. Este absolut uluitor de aceea combinatia argila cu namol Marea Moarta face din sapunul nostru un produs exceptional .
Sapun inimioara ARGILA si namol MAREA MOARTA contine : ulei cocos, ulei masline, ulei strugure, argila alba, namol MAREA MOARTA, ulei esential de santal, ulei esential old spice, ulei esential melisa, ulei esential bergamot.
Va asteptam sa-l testati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu