marți, 9 iunie 2009

PRODUSELE NOASTRE

Daliflor aloe şi lavandă – cu cele peste 20 minerale şi vitamine conţinute de aloe vera, cu veritabile proprietăţi de hidratare şi regenerare a pielei, cu efectele calmante, relaxante şi cicatrizante ale uleiului esenţial de lavandă, vor intinerii aspectul pielei, recomandat tenului sensibil.
Daliflor busuioc- era sacru la greci , întăreşte sistemul imunitar, antimicrobian, un elixir al tineteţii, recomandat în cazurile de îmbătrȃnire prematură .
Daliflor cafea – efect de peeling, îndepartează celulita, curăţă în profunzime tenul, stimulează producerea de celule şi elasticitatea pielei , crescȃnd stratul de colagen
Daliflor cătină – o polivitamină naturală , cu un conţinut ridicat de provitamina A, vitamina C, cu acţiune antiinflamatorie , tonice, antiseptice, recomandate pentru toate tipurile de ten, în special pentru cele acneice, îmbatrȃnite. Este singura plantă cu efecte de protectie a radiaţiilor solare .
Daliflor ciocolată-arborele de cacao era cunoscut încă din antichitate,cu caracteristici benefice sănătăţii pielei , catifelează şi hidratează , recomandată pentru tenurile acneice, obosite si îmbătrȃnite.
Daliflor cireşe – fruct cu o puternică acţiune detoxifiantă, depurativă , cu un conţinut bogat în provitamina A, întreţine tesuturile epiteliale.
Daliflor cocos- originar din sud-estul Asiei, dar cultivat în toate regiunile tropicale,
cu utilizări multiple, bogat în antioxidanţi, antimicrobian, antiseptic, luptă împotriva ridurilor, recomandat tututor tipurilor de ten.
Daliflor eucalipt – originar din Australia, cunoscut şi ca Menta de Sidney, antimicrobian, decongestionant al căilor respiratorii, antiseptic, tonic.
Daliflor fructe de pădure- afine, coacăze, mure, zmeură, fragi, combinaţie excelentă pentru o hidratare , tonifiere şi întinerire a celulelor epiteliale, cu efect antimicrobian, antiseptic, recomandat pentru toate tipurile de ten .
Daliflor gălbenele- planta cea mai folositoare în tratamentul multor boli,efect antiseptic, antiinflamatoare, calmant,revitalizant, nutritiv, tonic,grăbind epitelizarea, recomandat în special pentru tenul sensibil.
Daliflor iasomie –îndragită pe toate meridianele,însemnȃnd „ dar al domnului „ în persană,originară din munţii Himalaia, considerată o floare sacră, într-o legendă se spunea că regina Cleopatra înmuia în parfum de iasomie pȃnzele corabiei sale pentru a-l prinde în mreje pe Marcus Antonius. Efect antiseptic,tonic, antimicrobian.
Daliflor lavandă-originară din zona Alpilor ,cunoscută ca „mireasma care vindecă”, considerată o binecuvȃntare, cu efecte antiseptice, emoliente, tonice, întreţine pielea uscată şi sensibilă.
Daliflor magnolie – originară din Asia şi America, tonic şi hidratant al pielei.
Daliflor mentă- un remediu natural deosebit , cu propietăţi antimicrobiene, antiseptice, cicatrizante, previne şi vindecă pete, puncte negre şi acnee.
Daliflor morcov – provine din Asia, grecii şi romanii î-l utilizau ca plantă medicinală, datorită combinaţiei de vitamine valoroase şi de săruri minerale, are cel mai mult beta-caroten din toate legumele, ne conferă rezistenţă la acţiunea razelor ultraviolete.
Daliflor mosc- este unul din cele mai vechi ingrediente pentru parfumuri , fiind un fixator foarte eficient, este o substanţă secretată de o glandă abdominală a unei specii de antilope din Tibet , efect tonic, relaxant, pentru toate tipurile de ten.
Daliflor muşeţel –denumit şi romaniţa , proprietăţi antiinflamatorii, antiseptice, antialergice, emoliente, cicatrizante, tonic, recomandat în special pentru ten sensibil.
Daliflor nucă- proprietăţi bactericide, bacteriostatice, astrigente, antitoxice, cicatrizante, emoliente.
Daliflor piersica –fruct energizant şi antioxidant , hidratează şi regenerează pielea,împiedică distrugerea prematură a celulelor şi tesuturilor, recomandat pentru toate tipurile de ten.
Daliflor portocală-cea mai cunoscuta dintre citrice,originar din ţara mandarinilor , răspȃndit în Siria şi Egipt încă de la inceputul erei creştine, fiind un mare depozit de săruri minerale, stimulează imunitatea , antimicrobian, antiseptic.
Daliflor propolis- un produs de digestei al albinelor, cules din cel puţin 20 de arbori,în special mugurii de plop şi arin,fiind cel mai puternic medicament antiinfecţios, proprietăţi antivirale, antitoxice, antiinflamatorii, dermogeneratoare.
Daliflor roşcovă- creşte mai ales în Orientul Mijlociu, un înlocuitor al pudrei de cacao, un conţinut ridicat în calciu, pectină şi mucilagii , antialergică, antioxidantă, antiseptică, antibacterială.
Daliflor roşie –bogată în vitamine( A, B1, B2, B6, C, PP, E , K) şi oligoelemente
( zinc, cupru fier, bor, iod ), antioxidant, antiinfecţios, detoxifinat, remineralizant, revitalizant, energizant, recomandate şi pentru tenurile acneice.
Daliflor scorţişoară – este un condiment folosit încă de 4000 de ani de diverse culturi , proprietăţi antioxidante, antiseptice, recomandată tenurilor acneice.
Daliflor smirnă –răşina unui mic arbore , cu ramurile ceruite şi cu spini mari , creşte pe ţărmul Mării Roşii, cu proprietăţi vindecătoare excepţionale, fiind unul din darurile pe care cei Trei Magi de la Răsărit le-au adus lui Isus,antiinflamator, regenerator, antiseptic, antimicrobian.
Daliflor susan – plantă tropicală, se crede că este primul condiment folosit de oameni,fiind una din cele mai vechi seminţe din care se extrage uleiul, proprietăţi antispetice, antimicrobiene.
Daliflor trandafir si ylang-ylang combinaţia perfectă pentru întȃrzierea procesului de îmbătrȃnire a pielei, redȃnd vitalitatea, antiinflamatoare, antibacteriană, antiseptică, detoxifiantă.
Daliflor ylang-ylang plantă exotică originară din regiunea tropicală, efect sedativ, calmant al sistemului nervos, ajută la scăderea presiunii sȃngelui , asigură menţinerii echilibrului pentru tenul gras şi uscat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu