duminică, 28 martie 2010

CREMELE DE FATA CU COLESTEROL

Cremele cu colesterol si lecitina: influenteaza procesele ale pielii, deoarece ele intra in alcatuirea tesutului subcutanat al pielii si altor organe.Ele regenereaza celulele pielii, activeaza glandele sebacee si glandele cu secretie interna si se folosesc in proportie de 0,50-2% avand si capacitatea de a incorpora si retine apa (hidrofine), inmoaie si catifeleaza pielea.
Echipa Daliflor va propune o crema de fata cu colesterol si tecitina pentru ten normal, mixt sau gras.

joi, 25 martie 2010

SAPUNURI MARMORATE


SAPUNURILE MARMORATE sunt realizate printr-un dublu proces de fabricare, iar prin acesta s-a urmarit imbunatatirea calitatilor lui .Ele contin : ulei cocos, ulei floarea soarelui, ulei palmier, extracte de plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti vegetali.


  1. SAPUN marmorat SMIRNA

  2. SAPUN marmorat BELLA

  3. SAPUN marmorat IASOMIE & GARDENIE

  4. SAPUN marmorat TRANDAFIR

  5. SAPUN marmorat MARINE

  6. SAPUN marmorat LILIAC

comenzi la iancuiul67@yahoo.com

joi, 4 martie 2010

SAPUN CU CASTANE si NUCSOARA



Sapunul cu castane contine : ulei cocos, ulei palmier, ulei germeni porumb, ulei floarea soarelui, ulei soia, glicerina vegetala, ceara albine, castane , nucsoara, apa distilata.
Un sapun minunat care ingijeste delicat pielea, poate fi folosit si ca sampon.
Va astept sa i-l testati !
In curand :
Crema de fata cu castane,
Tratament de par cu castane, mesteacan si hamei,
Alifie cu castane pentru varice,
Alifie cu castane si sanziene pentru hemoroizi
Sampon cu castane pentru par inchis , vopsit, gras
Balsam de par cu castane,
Lotiune de corp cu castane.

luni, 1 martie 2010

MARTISORUL istorie si legenda



Martisorul este sarbatoarea traditionala romaneasca care celebreaza sosirea primaverii. Cu aceasta ocazie se ofera doamnelor si domnisoarelor martisoare, simbol al binelui si bunastarii. Traditiile romanesti sunt vechi de peste 8.000 de ani si au fost descoperite in zona Mehedinti. Istoria martisorului dateaza inca de pe vremea Getilor, iar legenda spune ca femeile purtau pe vremea aceea monezi sau pietricele la care exista obiceiul de a adauga fire de lana rosie si albe.
Istoria martisorului are la baza atestari documentare inca din secolul trecut. Istoria martisorului incepe cand Soarele intruchipat intr-un barbat chipes cobora pe pamant pentru a dansa hora in sate. Un dragon l-a rapit si l-a inchis intr-un beci al unui palat. Nimeni nu indraznea sa-l salveze pe Soare. Un tanar curajos a calatorit 3 anotimpuri (vara, toamna si iarna) pana a gasit castelul si s-a luptat cu dragonul multe zile pana a reusit sa-l infranga. Soarele a fost eliberat iar sangele tanarului ranit cadea pe zapada transformand-o in ghiocei, mesageri ai primaverii. Tanarul curajos a murit fericit vazand ca viata sa a servit unui scop atat de nobil: venirea primaverii.
Istoria martisorului mai spune ca de atunci exista obiceiul ca oamenii sa ofere doamnelor si domnisoarelor amulete: un fir alb impletit cu unul rosu.Martisorul se purta pana la sfarsitul lunii martie cand el era atarnat intr-un pom inflorit, in crengile visinilor, ciresilor etc. pe cornul sau macesul inflorit ca sa se faca poame multe. Credinta era ca martisorul va fi ridicat spre soare de catre randunele, aducand noroc celui ce l-a pus in pom.
Apoi monedele erau folosite pentru a cumpara cas si vin rosu pentru ca toata vara fetele sa aiba fata alba si bucuroasa.Scoaterea martisorului, conform ritualurilor, are un scop bine intemeiat: sa marcheze astfel tranzitia dintre sfarsitul iernii si noul anotimp care incepe.